Årets Julklappar – Elobina

Den eftertrakatde julsäsongen har kommit! Den mysigaste och mest glädjefyllda tiden på året, då nära och kära samlas för att fira, äta middag, skicka julhälsningar och utbyta presenter. Finns det något bättre sätt att få dina vänner och familj att känna sig speciella än med en unik och personlig present skapad just för dem? Vi på Elobina har sammanställt en lista med julklappar som du kan använda som inspiration för att göra unika och personliga presenter till var och en av dina nära och kära.

Julklapp nr.1: mysig 120x140cm Elobina pläd i sammets plädtyg

Vi presenterar 120x140cm Elobina pläd i häligt, tjockt sammetstyg, ett nytt och underbart tillskott till vårt produktsortimentet. Ge din familj och dina vänner en julklapp som räcker länge och kan njutas av hela året. Undvik massproducerade och butiksköpta produkter och gör dina presenter till din familj och vänner speciella och personliga istället. Pläden är en  idealisk inredningsdetalj i vardagsrummet och som en filt för användning under denna kalla och mysiga vinter.

Julklapp nr. 2: personligt kuddfodral 50x50cm i mjuk sammet esplanad

Våra kuddfodral är våra mest populära textilprodukter, så det är givet att de kommer med på vår julklappslista i år. Ett 50×50 cm kuddfodral av mjuk sammet kan vara den perfekta pricken över i:et i vardagsrum, sovrum eller andra utrymmen. Ännu mer om det är anpassat med dina egna bilder, konstverk och andra mönster.

Julklapp nr. 3: NYA produkten från Elobina, ett 150x180cm duschdraperi i Oxford vattentätt tyg

Uppgradera inredningen av ditt badrum. För att få den badrumsinredning du önskar, skräddarsy duschdraperierna med ditt eget mönster eller motiv. Du kan också inkludera dina egna bilder eller humoristisk text på duschdraperiet för att ge bort i julklapp till vänner och familj. Duschdraperiet är tillverkat av ett vattentätt oxfordtyg och spänner 150 cm bred och 180 cm lång.

Julklapp nr. 4: 130x130cm och 180x65cm sjalar i essence och satin sensation

Sjalar i storlekarna 130×130 och 180×65 är tillbaka för dig att ge bort i present till nära och kära denna jul. Skapa en lyxig sjal i essens eller satin sensation för dig själv eller någon du älskar med hjälp av ett mönster du skapat eller ett från Elobinas mönsterbibliotek. Sjalar är praktiska accessoarer som kan användas för en mängd olika evenemang, såväl som för att förbättra din look eller hålla dig varm.

Slå in dina julklappar på ett personligt och unikt sätt! Med vår tygpåse kan du använda din egen design, bilder och text. Det finns tre storlekar att välja mellan. För små presenter som smycken och nyckelringar är 15x15cm perfekt. För små till medelstora presenter som kosmetika, toalettartiklar, etc., använd 30×30 cm. 50x50cm för medelstora till stora föremål, som ovan nämnda pläd!

Bli din egen designer och skapa dina julklappar med Elobina online! Använd dina egna mönster och design, foton från minnesvärda tillfällen, poesi, citat eller kanske en humoristisk kommentar som får någon att le när de får den. Vi har ett helt mönsterbibliotek speciellt för dig om du också behöver lite designinspiration.

Bli din egen designer och skapa dina julklappar med Elobina!