Bäddset

Skapa dina egna unik bäddset och andra sovrum textilier.

Du kan njuta av en god natts sömn varje natt med ditt eget unika bäddset. Dina unika sängkläder är handgjorda och tillverkade på beställning i vår Alnarp Studio av professionella sömnare. Vi använder avancerad digitalproduktion  i vårt nybyggda produktionscenter för att säkerställa långvariga och högkvalitativa tryck på våra högkvalitativa tyger. Denna serie är idealisk för att dekorera dina sovrum och finns i en mängd olika storlekar för att passa dina behov. Skapa ditt eget unika bäddsetför att uttrycka din känsla av identitet i ditt personliga utrymme.

 • Från 335 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 335 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 1480 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 470 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 750 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 750 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 1250 kr
  inkl. print & tyg

Skapa härliga sovrum textilier i precis det mönster och material som du önskar. Släpp lös din kreativitet och börja skapa egna unika påslakan, örngott och plädar och kuddfodral till ditt sovrum.  Vårt designverktyg gör det möjligt att designa sängkläder i din egen smak. Ladda upp ett mönster, foto eller ett konstverk dina foton, och använd dig utav de olika redigeringsalternativen för att skapa unika sängkläder online.

Dags för nya bäddset inför vinterns kalla nätter. Våra påslakan finns i tre olika storlekar, baby 70x100cm, junior 100x130cm och 150x210cm som är det vanliga nordiska måttet för ett enkelt påslakan. Örngott finns i vuxen storlek 60×50 samt för barn 55×38cm.

Alla våra produkter sys i vår sömnadsstudio i Alnarp. Ge bort en lyxig present eller pigga upp ditt eget sovrum med fina nya sängkläder.

Få vårt nyhetsbrev

Ta del av våra nyheter och kampanjer. Du får även 10% på din första beställning.