Kuddfodral

Skapa dina egna unika kuddfodral för inred, utställning och butik.

Elobinas kuddfodral finns i 4 olika storlekar: 40×40, 50×50, 60×40 och 65×65 cm. Dessa storlekar passar till standardkuddar som finns att få i de flesta inredningsaffärer. Välj din favorit och skapa dina nya kuddar online redan idag. OBS! Bilden du skapar trycks på båda sidor av kuddfodralet. Det är alltså samma bild på vardera sida.

Med vår kampanj JULSMART får du 35% rabatt  på kuddfodral i Mjuk sammet Esplanad eller Bomullin-Eastcoast

 • Från 213 kr
  inkl. print & tyg

  36% Off

 • Från 261 kr
  inkl. print & tyg

  32% Off

 • Från 312 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 382 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 382 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 432 kr
  inkl. print & tyg

Kuddfodral är härliga inredningsdetaljer. Byt kuddar med årstiderna eller enligt humör. Kombinera olika färger, mönster och storlekar på dina prydnadskuddar. Ifall du inte har ett eget mönster eller en bild, så kan du välja bland vårt stora utbud av färdiga mönster.

Kuddfodral kan ändra hela intrycket av ett rum. Vill du ha en varm och mjuk känsla av ett rum så är sammetskuddar en stor favorit. Att blanda kuddar i olika material ger ett inbjudande intryck och går att styla väldigt bra. Matcha med olika nyanser,  lyster och kvalitéerna i tygerna. Prydnadskuddar är snygga att styla med på sängen med ett stort överkast. För att höja mysfaktorn ännu mer kan du ha ett flertal kuddar i soffan med en matchande pläd till.

Du kan skapa helt egna “kollektioner” till ditt hem. Du kan ha ett genomgående tema av mönster som finns i ditt hem. Allt från kuddfodral till kökshanddukar, du kan skapa textilier till alla rum. Du behöver inte anpassa dig efter trender eller vad som finns på marknaden, du designer själv vad du vill ha för kuddfodral! Kom ifrån massproduktionen och köp endast produkter som du verkligen vill ha och som du älskar.

Elobinas kuddfodral produceras miljövänligt på Mellangården i Skåne.

Få vårt nyhetsbrev

Ta del av våra nyheter och kampanjer. Du får även 10% på din första beställning.