Gardiner

Skapa dina egna unik gardiner och väggpaneler

Vårt stora urval av gardiner och paneler hjälper dig att anpassa ditt utrymme. Skapa dina egna gardiner med hjälp av foton, egna mönster eller text för att få din heminredning att spegla din stil. Vi har ett brett utbud av material att välja mellan, inklusive mörkläggningsgardiner, lätta gardiner som är idealiska för sommaren och varmare årstider, och även brandsäkra gardiner för ökad säkerhet. Gör ditt hem och ditt vardagsrum verkligen unikt.

 • Från 784 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 832 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 682 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 1008 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 1024 kr
  inkl. print & tyg

 • Från 415 kr
  inkl. print & tyg

Hos Elobina finns det många olika storlekar att välja på till dina gardiner. Har du specifika mått som just du behöver så maila oss. Tänk över var du ska ha dina nya gardiner och vilken funktion dem ska fylla. Därefter väljer du ut det perfekta tyget för ändamålet. Tänk på att gardiner kan ändra hela stämningen av ett rum, mysigt, lyxigt, luftigt – du bestämmer! Elobina erbjuder mörkläggningstyg för den som vill sova i totalmörker eller som vill ha det svalare i sitt hem och stänga ute värme. Det finns även tunna, fina tyger som Voile och halvlinne som låter solljus tränga sig in i ett rum.

Du kan skapa personliga textilier till hela ditt kök och köksinredning. Tyg för fönster är inget du får missa när det kommer till kök och matplats. Att använda sig av ett tunnare tyg som Voile är ett trevligt alternativ i köket. Detta för att det kommer in så mycket ljus genom dessa gardinerna och solljus är alltid välkommet. Du kan välja om du vill skapa matchande mönster till resterande textilier i köket och matplatsen.

Sammetsgardiner är otroligt vackra och perfekta att använda i ditt sovrum eller vardagsrum. Framförallt för att tyget är av en tjockare kvalité och stänger därför ute solljus och värme. Pågrund av tjockleken av gardinen så blir akustiken bättre i ett rum. Färgåtergivningen är fantastisk bra och sammeten tillför lite vardagslyx till ett rum.

Gardiner är bra att använda sig av om det ekar i ett rum. Att hänga upp paneler är också ett alternativ för att det ska bli bättre akustik i ett rum.

Få vårt nyhetsbrev

Ta del av våra nyheter och kampanjer. Du får även 10% på din första beställning.