Gardiner

Skapa dina egna unik gardiner och väggpaneler

Upptäck det förtrollande utbudet av gardintyger hos Elobina – där kvalitet och stil möts för både privatpersoner och företag. Från den subtila förföriska voilen till de tjocka, eleganta sammetsgardinerna, erbjuder vi en mångfald av alternativ för att tillfredsställa alla smaker. Vår kollektion inkluderar även brandsäkra tyger för extra trygghet och säkerhet.

För att möta olika behov och preferenser erbjuder vi även mörkläggningstyg och ljuddämpande tyg med certifieringar för bästa möjliga komfort. Vi förstår att varje rum är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att passa just din stil och storlek. Våra gardiner är inte bara vackra utan också funktionella – vi använder ett praktiskt multiband, men kan anpassa efter önskemål med kanal eller öljetter för att säkerställa den perfekta finishen.

Oavsett om du söker efter en elegant uppdatering av ditt hem eller en professionell touch för din verksamhet, är Elobina din destination för exklusiva gardinlösningar. Utforska vårt sortiment idag och låt oss hjälpa dig att skapa det rum du alltid drömt om.

Mängdrabatter:
Ni får 35% med Gardin35 då ni beställer minst 6 gardiner

TILLVERKAT I SVERIGE

Elobinas gardiner produceras miljövänligt på Mellangården i Skåne.

Bli din egen designer och skapa dina egna gardiner.

Beställ vårt nyhetsbrev

Ta del av våra nyheter och kampanjer. Just nu får du även 12% rabatt på din första beställning.