När varje textil i ett rum matchar, förlorar rummet sin attraktivitet. Ett rum målat i en enhetlig färg kan bli monoton. Om alla färger i rummet är lika kan tyget på dina möbeltextiler vara det enda gästerna lägger märke till, snarare än estetiken du jobbat så hårt för att uppnå.

Använd mönster på gardinerna eller annan textilinredning i ditt hus eller i företagetss offentliga utrymmen. Om du fortfarande är osäker, tänk på hur du vill att ditt utrymme ska kännas. Vill du att ditt utrymme ska vara färgglatt, modernt eller lugnande? Anpassning gör det mycket lättare för villaägare och företagare att få precis vad de vill ha. Och Elobina kan vara svaret på dina problem.

Elobina kan ha den perfekta färgen, mönstret, tyget och storleken för din textila inredning. Till skillnad från butiksköpta textilinredningar, som kanske eller kanske inte ger det du behöver, skapas skräddarsydda fönsterbeklädnader eller dekorativa paneler för att specifikt komplettera varje fönster och vägg. Här är några av de bästa prylarna vi tycker att du borde skaffa.

Mjuk sammet och skimrande sammetstyg för Elobina gardiner

Utan tvekan är en av de mest populära och mest använda fönsterbehandlingarna gardiner. De finns i ett brett utbud av texturer, material, färger och mönster för att passa alla estetik. Sammet har till exempel en unik textur. Det ger en känsla av lyx och avkoppling. För estetik och komfort kan gardiner användas i huset, på arbetsplatsen eller i hotellets lobby.

Ljudabsorberande paneler i eco-cordoba återvunnet tyg

Detta tyg är perfekt för gardiner och ljuddämpande paneler för hem och offentliga utrymmen. Eco-cordoba kan användas istället för ljudabsorbenter. Den vanligaste orsaken till hörselnedsättning är ljudvågor som studsar mot ytor. Ljudabsorberande paneler monterade på kända reflektionsplatser skulle förbättra utrymmets ljudkvalitet. Ljudabsorberande paneler hjälper också till att minska eventuella miljö- och bullerproblem. Elobinas återvunna eko-cordoba-tyg är också brandsäkert. Även om inget tyg är brandsäkert, överträffar det andra material när det gäller brinntid och brandmotstånd.