Metervaratyg och tygpaneler

Skapa dina egna metervaratyg och tygpaneler precis så som du vill ha dem och sy sedan dina egna textilprodukter.

Här hittar du tyger i metervara eller som paneler i olika storlekar.

Paneler går att använda till så mycket, både på arbetsplatsen och i hemmet. Textilier fungerar bra som ljuddämpning eller om det ekar i ett rum. Detta genom att använda sig av gardiner men även paneler längs med väggarna. Perfekt att använda om du har en liten biohörna där hemma med dina favorit skådespelare eller filmer. Du får inte glömma att det även är väldigt dekorativt och ger en hemtrevlig känsla. Både snyggt och användbart.

Ett tips är att med tyger och paneler göra unika tygtavlor till ditt hem. Det är en snygg inredningsdetalj till ett väldigt bra pris och du bestämmer helt och hållet hur de ska se ut! Välj även om vi ska sy kanterna på din produkt eller om panelen ska vara osydd. Har du väldigt stora bilder eller filer så är panelen bättre än metervara därför att metervara repeterar mönstret igen efter varje meter. Genom en panel kan du få en stor bild över 2-3 m lång panel.

Ska du gifta dig i år? Då kan du trycka upp fanor till ditt bröllop med vackra kärlekstexter eller visa upp er berättelse antingen genom bild eller ord. Paneler och fanor är även populära till event och mässor. Att printa upp ditt företagslogotyp eller visa upp dina olika produkter/tjänster längs med fanor. Stick ut från konkurrenterna på plats och dra all uppmärksamhet till dig. Det finns inga gränser och du bestämmer vad som ska visas upp!

Få vårt nyhetsbrev

Ta del av våra nyheter och kampanjer. Du får även 10% på din första beställning.