Skapa din egen tygkasse

Bli din egen designer och skapa dina egna tygkasse med Elobina.

En väska underlättar vardagen då vi vill ha händerna fria till annat. I en tygpåse får du med dig alla nödvändigheter som du vill ha med dig under dagen. Tygpåsar är också väldigt trendiga just nu då allt färre vill köpa plastpåsar i butik.

En tygväska är den perfekta accessoaren och kan användas vid så många olika tillfällen i vardagen. En väska till och från jobbet eller skolan som passar med en bärbar dator. En tygväska för att köpa varor som matvaror eller butiksartiklar, en lunchväska för att bära din lunch med stil, eller en tygväska till gymmet efter jobbet, om du inte vill bära runt på en stor träningsväska hela dagen. Vi har även en tygpåse i storlek XL som fungerar utmärkt till tvättdagar då mycket ska bäras. Det som är kul med just dessa väskor är att du kan designa dem. Du väljer själv hur de ska se ut och vilken kvalitet eller struktur väskan ska ha. Bra material för dessa väskor är, Cotton-linen Eastcoast och Halvpanama Antigua då de är starkare i strukturen så därför kan de hålla formen bättre.

Du kan skapa en väska som: matväska, strandväska, matkasse, tvättväska, gymväska, datorväska, skolväska och många fler. Det finns inga gränser. Detta är också en perfekt present att ge till någon du älskar.

Du kan lära dig hur du skapar en produkt med hjälp av vår IT-plattform steg för steg på Elobinas hemsida. Tänk på att det finns mer i ett kuddfodral. Det finns väskor, gardiner, ljud-absorberande paneler, kläder, kökstextilier och till och med bäddtextilier. Ta en titt på den här videon.

Designa en väska som är personlig och hållbar.

Bli din egen designer och skapa dina egna tygkasse med Elobina. Du kan använda ett roligt citat, ett egendesignat mönster eller ett foto du själv tagit – vad du vill! Dessutom kan du bläddra i våra Elobina- eller designermönster, som innehåller allt från blommor till former och linjer till abstrakta och konstnärliga mönster. Vår designsida har en komplett lista över dem. Mönster läggs till regelbundet.

I vår Alnarpsateljé syr vi alla våra produkter för hand och med stor omsorg.

Elobina Väskor
Miljövänliga, hållbara väskor

Tygpåsar är den perfekta blandningen av funktionalitet, stil och användbarhet.

Elobina Väskor
Elobina necessar väska

En liten investering kan räcka långt för att säkerställa livslängden på dina älskade handväskor.

Elobina Väskor
Idealiska personliga presenter

Vi hoppas att vår presentguide kommer att ge dig några förslag på presenter som nära och kära kan gilla.