Vi är mitt uppe i en klimatkris och företag av alla storlekar kan hjälpa till att skydda miljön genom att minska koldioxidutsläppen. Det finns ingen ursäkt för att inte arbeta på ett miljövänligt sätt när det finns så många enkla sätt att minska koldioxidutsläppen.

Enligt en FN-rapport har vi bara 12 år på oss att undvika en klimatkatastrof. Klimatförändringarna kommer att skada våra ekonomier om vi inte gör något för att ta itu med dem. Kostnaden för att göra affärer kommer också att stiga som ett resultat. Genom att minska koldioxidutsläppen kan företag spela en avgörande roll för att avvärja katastrofen.

Elobina intensifierar sina hållbarhetsinitiativ för att förhindra denna katastrof. Vi arbetar mot hållbara produktionsprocesser för att minska koldioxidavtryck och uppnå klimatneutralitet. Transporter, land eller flyg, står för nästan en fjärdedel av alla utsläpp av växthusgaser varje år. En enkel lösning för att minska utsläppen från resor är att eliminera användningen av bränsle så mycket som möjligt.

Sedan några år tillbaka har Elobina tillverkat sina tyger i europeiska grannländer och skickat dem till sitt huvudkontor i Sverige. Nu kommer Elobina att starta tillverkning  Alnarpi maj. Starten av tillverkningsanläggningen här innebär att affärsprocesser som bidrar till totala koldioxidutsläpp, såsom frakt och transport av produktionsmaterial, kommer att minska. Det innebär också högkvalitativa resultat och hållbar digita produktion.

För att fira lanseringen av detta nya initiativ, erbjuder företaget en speciell rabatt till alla!

Specialförhandsförsäljning

Elobina erbjuder specialrabatt på våra kuddfodral 40×40 och 40×50. Du kan beställa den nu för upp till 35 % rabatt och få den levererad inom 2-3 veckor, eller så kan du utnyttja den speciella förbeställningsrabatten och få den levererad i maj med upp till 55 % rabatt. Ta det här erbjudandet nu och gå med oss ​​i vår nya hållbara initiativ.

Inom kort kommer vi även att lägga till tyger i förbeställningsrabatten.

Börja skapa!