Sommaren går sakta mot sitt slut och hösten gör intåg med vackra gyllene färger och innan vi vet ordet av är det jul med mys och pys. Nu är det dags att starta vår kampanjklassiker JULSMART med 20-40% rabatt på utvalda produkter och tyger. Börja förbereda för:

  1. Starta höstens inrednings- och sömnadsprojekt.
  2. Förbered för höst- och julmarknader.
  3. Skapa hållbara presenter att ge bort utan att behöva stressa. En egendesignad gåva är mer uppskattad och sparas längre än en färdig massproducerad produkt.
  4. Passa på att testa nya tyger och produkter- för olika inrednings- och sömnadsprojekt.

Här är den första uppsättningen produkter vi gjorde tillgängliga för beställning under kampanjen. Kampanjen gäller fram till 15. oktober. Vi kommer lägga till olika produkter och rabatter under kampanjens gång.

Kuddfodral 40×40 eller 50×50 i Bomull-lin Eastcoast eller Mjuk sammet Esplanad.

Gör vilket rum som helst festligt och underbart med våra kuddfodral 40×40 eller 50×50 i Bomull-lin Eastcoast eller Mjuk sammet Esplanad. Perfekt för julens heminredning. Om du är konstnär eller designer, kan de vara läge att testa kuddfodral till en marknad eller utställning.

Beställ kuddfodral i storleken 40x40cm

Beställ kuddfodral i storleken 50x50cm

Löpare 45x130cm i Bomull-lin Eastcoast

Designa en unik och personlig löpare för alla julbord. Matcha din löpare med våra servetter och bordstabletter för att ge en härlig matupplevelse. Perfekt för heminredning, butik och presenter till denna jul.

Beställ Löpare i storleken 45x130cm

Kökshanddukar 48x68cm i Bomull-lin Eastcoast

Skapa en festlig atmosfär i vilket kök som helst. Designa unika julmönster och skapa personliga kökshanddukar för din egen köksinredning eller som presenter till familj och vänner.

Beställ Kökshanddukar i storleken 48x68cm

Enkel tygkasse i Bomull-lin Eastcoast

Letar du efter inspiration till julklappar eller produkter till din utställning/butik? Eller kanske du behöver en snygg accessoar till din outfit Skapa personliga Enkla tygväskor med din egna design.

Beställ Enkla tygväskor

Sjalar 130x65cm i Essence sjaltyg

Det finns inget underbarare än en festlig sjal du designat själv. Skapa unika Sjalar 65x130cm för din butik under julhelgen eller anpassa dina presenter till familj och vänner.

Beställ Sjalar i storleken 130x65cm

Twilly i Elobina bomull

Designa en unik twilly som matchar din dukning. Du kan knyta ihop dina servetter och bestick med en fin rosett istället för att använda en servettring. Twillyn är också fina i håret och som prydnader på dina väskor. Perfekt som present till familj och vänner eller för att sälja vidare.

Beställ Twilly

JULSMART 20% rabatt på utvalda tyger.

Elobinas textilprodukter görs endast på beställning vilket minimerar spill. Tack vare att trycket är digitalt är användning av energi och vatten minimalt. Hela produktionen sker i lokalt i Skåne. Designmöjligheterna är oändliga gällande färger och motiv. Ingen startavgift | Minimiorder 1 meter eller 1 produkt | Valfritt antal designs.

Vår gamla sida hittar du på pro.elobina.se – där hittar du även våra reaktiva tyger.