Ta vara på möjligheten att trycka tygprover på Elobina

På Elobina kan alla både företag eller privatpersoner skapa personliga tyger och textilprodukter utan att kompromissa på kvalitet eller hållbarhet. Du kan skapa dina egna tyger och textilprodukter. Men oavsett om du är ett företag eller en privatpersoner kan det vara en utmaning att välja rätt tyg för din textilprodukt.

Speciellt till nya kunder rekommenderar vi att du beställer tygprover först så att du inte ångrar att du beställt ett tyg eller produkter som inte alls blir som du tänkt dig.

Vilka fördelar kan du få om du beställer tygprover innan du beställer din första textilprodukt, påbörjar ditt första syprojekt eller trycker tyger? Du får se tygets:

  • Färg

  • Kvalitet

  • Struktur

Elobina erbjuder fyra olika designverktyg för dig som ska påbörja ett projekt

Färgkarta 1m från 219 kr/m

Färgkarta 1 meter har 1450 färger, som hjälper dig att hitta de exakt rätta färgerna för din design. Alla färger är försedda med HEX-koder som du sedan kan välja i ditt designprogram. Du kan också välja en färgkod i Elobinas editor för enfärgat tyg. Tygkartan beställer du i valfritt tyg.

Färgkarta liten X11 RGB- färger

Det är samma sak som att använda en färgkarta på 1 m när du använder en liten X11 RGB-färgkarta, förutom mindre och mer praktisk. Du har fortfarande möjlighet att välja tyg och kommer att få ett urval av de vanligaste färgerna för att använda som vägledning för din design .

Testa 1m tyg

Testa 1m tyg. Om din design är klar är den här typen av provtyg perfekt för dig. Du har tänkt trycka dina mönster i stora mängder, men du är osäker på vilken typ av tyg du ska använda eller hur trycket kommer att bli? Prova att trycka ut ett test på 1m tyg.Du kan fylla din meter med valfritt antal mönster och designs.

Tygprover

Du hittar alla våra tyger som små trycka rutor i elobinas tygprovspaket. Det är enkelt att jämföra tryck och tyger eftersom alla prover är tryckta med samma bild. Elobinas tygprover packas i en liten, söt elobina-påse.

Innan du beställer tyger och textilprodukter, ta vara på möjligheten att trycka tygprover på Elobina.