Olika typer av matrumstextilier är viktiga och nödvändiga för olika bordsarrangemang. Dessa textilier krävs för användning i hemmet, på restauranger och hotell, samt för fester och speciella evenemang. Följande är några av middagstextilierna du måste ha:

Bordsduk

Dukar är skyddstyger för bord och är gjorda av bland annat satin, bomull eller polyester. Bordsöverdrag både skyddar och förskönar borden genom att skydda dem från mat och andra föremål som lämnas på borden. Dukar för stora bord, runda bord, ovala bord och små, intima fyrkantiga bord finns i en mängd olika mönster och stilar. Dukar måste ha en speciell tjocklek för att hålla sig på plats på bordet och inte flyga av eller halka på grund av miljön.

Servetter

Det finns flera typer av bordsservetter på marknaden som används vid måltider och för att torka händer och läppar under middagen. Dessa servetter säljs normalt som ett set och kan även skräddarsys.

Bordsunderlägg

Elobina erbjuder dukar i en mängd olika tyger, inklusive siden, linne, bomull och polyester. Det är ett bra sätt att klä ut sig och dekorera en matplats. De hjälper till att förbereda varje plats för middagsbjudningen och besökare och används mest för att skydda bordet från disk och glas.

Bordslöpare

Bordslöpare är långa tunna dukar som inte täcker hela bordet utan snarare löper från ena änden till den andra i mitten. Det är ett måste att para ihop en livlig bordslöpare med andra mer dämpade och enkla bordslinnen.

Matbordstyger är en typ av heminredning som går att köpa i olika storlekar, design och mönster. Människor köper olika uppsättningar av matbordstyger för olika årstider, dukning och inredningsstilar. Matbordstyger är en viktig del av att designa heminredning.

Besök Elobina idag för att köpa de bästa matbordstygerna. Ladda upp din bild eller ditt mönster. Om du inte har ett passande mönster kan du alltid gå igenom Elobinas mönsterkollektion. I vår Alnarpsateljé sys alla våra föremål för hand och med hög standard.