Enfärgade sängkläder är vackra och okomplicerade, och det kan ge ditt rum en chic hotellkänsla. Enfärgade färger kan också bidra till att skapa en avkopplande och trevlig atmosfär, perfekt för vila efter en lång dag.

Färg kan användas sparsamt i mönstrade sängkläder utan att verka rörigt. Färger från andra delar av rummet kan användas i mönsterdesignen av din säng. När det kommer till mönstrade sängkläder är tanken att använda solida färger i hela setet på en mängd olika sätt.

Koordinera färg och mönster i bäddsetet.

Välj enfärgade färger som passar bra till designen eller upprepa en färg från mönstret. Om du känner dig djärv, koppla ihop tryckta lakan eller ett mönstrat överkast med kompletterande fasta ämnen. Du kommer även att ta med en nyans från rummets andra mönster, som draperierna eller mattan. När man kombinerar många mönster för att skapa ett identiskt resultat krävs orkestrering. Välj en färg som binder ihop färgerna.

När årstiderna förändras, bör dina sängkläder också göra det. Grundelementen för att designa ett tidningsvärdigt sängset förblir desamma; endast tygerna, mönstren och färgpaletterna varierar. Tänk på material som andas och ljusare färger på våren och sommaren, och mysigare alternativ och djupare färger på hösten och vintern.

Elobina har en samling mönster som passar för årets fyra årstider. Från vårens blomning till den soliga sommaren, till den härliga hösten och vinterns mysiga, glada nätter, det finns något för alla. Observera dock att du inte är begränsad till att endast använda våra designs från designbiblioteket. Du kan alltid lägga till en personlig touch genom att ladda upp ditt mönster. Vi har även ett varierat utbud av tyger som kompletterar varje säsong.

Det är dags att börja göra dina drömsängar för vinter, vår, sommar och höst.