Fars dag presenttips

Det är den tiden på året igen. Om några veckor kommer vi att fira och minnas våra pappor på deras speciella dag.

Det är dags att fira våra kära pappor och finns det något bättre sätt att visa din pappa uppskattning än genom att minnas hans dag med något speciellt just för honom? Tillbringa dagen med att få pappa att känna sig speciell och älskad. Ta med honom på en helglunch eller fika, eller kanske en familjepromenad i parken. Han kommer säkert att värdesätta dessa underbara minnen. Utöver dessa vackra ögonblick som du kan dela med dina pappa, varför inte ge honom något speciellt och unikt? Något funktionellt som han kan använda i sitt dagliga liv eller hemma, men också något härligt och personligt som alltid kommer att få honom att tänka på fars dag.

Vi på Elobina hjälper dig gärna med alla dina personaliseringsbehov. Från hem- och kontorsinredning till butiksprodukter, tyger för shower och andra evenemang och personliga presenter till nära och kära. Så denna kommande fars dag är vi här för dig när du letar efter presentidéer att ge till din pappa på hans speciella dag. Som vi har skrivit i tidigare bloggar finns det fyra olika sätt att använda vårt Elobina designverktyg för att skapa personliga och unika tyger och textilprodukter. Du kan använda Elobinaseller våra designes mönster, ditt eget foto eller design, bildkollage eller texter och fraser för att skapa vad du vill.

Skapa unika, personliga tyger och textilprodukter med en design som du skapat speciellt för pappa. Eller kanske ett foto eller ett bildkollage av honom och hans nära och kära, som hans fru, barn eller barnbarn. Du kan också skriva en text som “Bästa pappa”, “Jag älskar pappa”, “Du är mannen” etc. Vi har listat några idéer nedan som kan hjälpa dig att välja en unik och personlig present bara för honom.

Kuddfodral

Ett unikt tillskott för soffan eller pappas favoritfåtöl. Varje gång han ser kuddfodralet, kommer han säkert att bli påmind om Fars dag och hur han fick känna sig speciell på sin speciella dag.

Pläd

En mysig filt med en unik design, bild eller bilder samt text gjorda just för honom som han kan använda i vardagsrummet eller sovrummet.

Necessär

En necessär som han kan använda för hygienprodukter hemma, på jobbet eller på resa. Necessären kan också fungera som en penal eller förvaringspåse av viktiga saker.

Örngott och påslakan

En set matchande örngott och påslakan med din egen design och bild kommer att ge pappa en god natts sömn i vetskap om att det gjordes speciellt för honom och för att fira hans speciella dag Fars dag.

Förkläde

Gör dina kära pappa ett förkläde som de kan använda varje gång de lagar mat i köket. För att se till att de alltid har ett leende på läpparna varje gång de bär det och kommer ihåg att det gavs till dem på fars dag, inkludera en humoristisk text, fras eller bild.

Bli din egen designer, skapa fina presenter till dina kära far på Fars dag.

Vi har listat några idéer som kan hjälpa dig att välja en unik och personlig present bara för honom.