Julklappstips Elobina sjalar.

Nu 40% rabatt på alla sjalar! Skapa din egen sjal nu med din personliga design, mönster eller bild.

Julen närmar sig med stormsteg. Det är dags att mysa och vara varm under denna kalla period. Det är dags att ta fram filtar, ullstrumpor, varma jackor, bekväma stövlar och andra varma kläder nu när den kallaste årstiden har anlänt. Det perfekta sättet att komplettera din outfit – sjalar!!!

Sjalar är den perfekta accessoaren som passar till varje outfit, oavsett årstid, men speciellt på vintern. Ett bra komplement till dina jackor och handskar för att hålla dig varm ute. Oavsett om det är för en vanlig dag på jobbet, en promenad i parken eller att gå på en fest, ger det en härlig touch till vilken outfit som helst.

Du kan inte gå fel med sjalar den här julen, oavsett om du vill använda dem personligen, sälja dem i din butik, på utställningar och julmarknader, eller ge dem i present till nära och kära. Det är en av de bästa produkterna som du alltid kan tänka på när du har ont om idéer till din butik, julmarknad eller till dina presenter i år.

Vi har det bästa erbjudandet på alla våra sjalar den här veckan i Elobina! Nu 40% rabatt på alla sjalar i essence sjaltyg och satin sensation. Det finns 7 olika sjal storlekar att välja mellan, plus en speciell cocktailsjal just för dig!

Sjalar i essence eller satin sensation

Essence sjaltyg har en transparent struktur, flytande och har en underbart fall och är verkligen idealisk för sjalar. Satin Sensation är ett glänsande tyg med härligt fall. När den trycksblir färgerna livfulla med fina detaljer. Den är dock inte riktigt lika genomskinlig som essence sjaltyget.

Sjal dubbelsidig 180x32cm

Vi rekommenderar elobina bomull, bomullsatin bjerred, jersey helsinki och satin sensation för den dubbelsidiga sjalen. Eftersom den här typen av sjal är tryckt och sydd på båda sidor är båda sidorna perfekta.

Cocktailsjal i essence eller satin sensation

Den perfekta accessoaren som passar till varje outfit, oavsett årstid, men speciellt på vintern. Oavsett om det är för en vanlig dag på jobbet, en promenad i parken eller att gå på en fest, ger det en härlig touch till vilken outfit som helst.

Bli din egen designer, skapa fina sjalar till använda dem personligen, sälja dem i din butik, på utställningar och julmarknader, eller ge dem i present till nära och kära.