Det är synd att begränsa sig till bara två eller tre enfärgade färger i dina kuddfodral när det finns så många bra alternativ. Treregeln är en idealisk strategi för att vägleda dina beslut och organisera. Ett rum kan se underbart polerat och modernt ut även om ingen enskild kudde matchar en annan vad gäller färg, mönster eller stil. 

Även om du väljer en mängd olika kuddfodral med olika mönster, blir utseendet sammanhållet om de alla har samma färgpalett. För att börja, välj ett “tema” som vägleder ditt val av kuddfodral. Du kan göra tre olika mönster så länge som var och en innehåller minst en av färgerna från ditt tema. Det är vanligtvis lättare att börja med ditt “primära” mönster, eftersom det vanligtvis är det största och innehåller alla tre färgerna i alla dina tre kuddar.

 Välj mönster på tre olika skalor, där en är dominerande. Det största mönstret av de tre bör vara ditt “primära” mönster, följt av ett medelstort mönster, till exempel en rand.  En enfärgad färg i en intressant struktur, eller en med ett svagt ton-i-ton-mönster, bör vara det tredje mönstret, vilket är det mest subtila.

 Kuddfodral kan blandas och matchas på många sätt, och de kräver ibland ett skarpt öga. Till att börja med finns det gott om designs och storlekar på marknaden som erbjuder allt från mönster till färger i ljusa och mörka nyanser, samt texturer och storlekar som passar din stil. Elobina är en av dem. Elobina är en webbaserad plattform som skapar kudddesigner. Du kan använda dina egna mönster och bilder eller en från Elobinas hemsida, som har allt från designermönster till Elobinas egna designs.

Designa din egen nu. Börja skapa!