Att välja gardiner som matchar dina lakan är ett sätt att inreda ditt sovrum. Att välja mönster och färger som fungerar bra tillsammans skapar en trevlig och ombonad atmosfär. Börja med att blanda och matcha dina gardiner och sängkläder för att skapa en sammanhållen stil i ditt sovrum.

Att ändra designen är ett alternativ för att få en behaglig estetik. Inkorporera flera olika stilar i varandra. Om du inte vill att gardinerna ska vara i allt för skrälliga mönster kan du kombinera en randig gardin med prydnadspaneler för att skapa en slående effekt. Det randiga mönstret passar perfekt till alla tryck, oavsett om det är blommigt, leopard eller liknande. Det kommer att se både klassiskt och sofistikerat ut.

Vid val av gardiner och bäddset måste färgerna matchas i samma stil för att skapa en sammanhållen look. Om du har ett färdigt bäddset, använd då basgardiner i ljusare färger eller om du har ett skräddarsydda sängkläder, välj då gardiner i samma färg.

Hur kan jag skräddarsy mina sängkläder och gardiner? Elobina tillhandahåller en IT-plattform för kunder att designa skräddarsydda bäddset och gardiner gjorda av högkvalitativa tyger och sydda av skickliga sömmerskor. Gör en personlig, avkopplande tillflyktsort för dig själv – ett lugnt utrymme där du kan fly dagens stress.

Din säng och gardiner kan dekoreras i precis färger och mönster du vill. Så om du vill skräddarsy ditt sovrum med din personlighet och smak, besök vår officiella sida nu och spara 10% på din beställning. Ha kul att shoppa!