Vi är till för alla som vill göra sina egna miljövänliga, personliga textilier och textila produkter. Om du vill sälja din design till andra eller sälja den själv, har vi dig täckt.

Tyg till salu per meter

Få rabattkoder för tygbeställningar i större kvantiteter.

Beställ minst 12 meter och få 12% rabatt med koden TYG12.

Beställ minst 25 meter och få 15% rabatt med koden TYG15.

Beställ minst 50 meter och få 20% rabatt med koden TYG20.

Kontakta oss gärna angående större kvantiteter och mängdrabatter för andra produkter: info@elobina.com

Tips om du funderar på att börja sälja dina textilprodukter

Beställ tygprover. Skapa testpaneler eller beställ färgdiagram. Lär dig om de olika produktionsmetoderna, samt färger och digitaltryck. Gör testobjekt med hjälp av Elobinas produkter som utgångspunkt. Experimentera gärna med många mönster på en enda meter tyg. Prova många färger och alternativ, men du måste hitta rätt tryckprocess och det tyg som passar dig bäst. Din testtid kommer att löna sig i det långa loppet. Har du ett produktkoncept kan vi hjälpa till med mönsterskapande, provsömnad och andra tjänster.

Det finns flera alternativ tillgängliga för dig när du har bestämt dig för vad du vill investera i. Elobina kan tillhandahålla följande tjänster:

Köp av tyg över 12 meter berättigar till massrabatt. Prisavdraget justeras utifrån kvantitet. Du kan använda våra tjänster för att skapa prover för att marknadsföra dina skapelser, eller så kan du använda dem som prototyper när du beställer större kvantiteter.