Matcha kuddfodral: använd Elobinas och designers mönster, din egen design, foton och texter

Det är alltid en bra idé att då och då, säsongsvis, eller när du känner för det, fräscha upp inredningen i ditt hem, särskilt vardagsrummet. Istället för att använda samma inredningsdetaljer under hela året, skapar uppdatering av heminredning olika upplevelser för dig och dina nära och kära att njuta av. Men det kan vara lite utmanande, speciellt om du är osäker på hur du ska matcha din inredning. En av de viktigaste sakerna att överväga att uppdatera är inredningsdetaljerna på din soffa – kan vara tex, plädar och kuddfodral. Viktigt att vardagsrummets inredningsdetaljer passar ihop och komplementerar vardagsrummets inredning.

Fyra alternativ som hjälper dig att komma igång med att uppdatera dina kuddar med hjälp av Elobina.

Hos oss finns det oändliga möjligheter att göra olika textilprodukter för heminredning, kläder, accessoarer med mera.

Använd Elobina-mönster och betala ingenting.

Att personifiera och designa unika mönster för dina textilprodukter är alltid trevligt. Men visste du att elobina erbjuder en mängd olika mönster som du kan använda GRATIS och enkelt  ifall du saknar tid, inspiration och kreativitet? För så lite som NOLL kronor kan du välja mönster från en mängd olika kategorier, inklusive former, former, årstider, blommor, djur och mer. Vårt Elobina mönsterbibliotek, som nu har 15 olika kategorier, är tillgängligt för alla som behöver det för att skapa sina egna textila föremål.

Använd Elobina designermönster för så lite som 60 kr /m.

I Elobinas mönsterbibliotek finns mönster av  24 underbara och duktiga konstnärer. Du kan använda individuella mönster skapade av designers från Sverige, Finland, Storbritannien och andra närliggande länder för så lite som 6 kr/m. Dessa designers erbjuder distinkta och olika stilar. Listan är lång och inkluderar mönster som blommor, landskap, djur, repeterande mönster och mycket mer.  Du hittar helt säkert din egen favorit bland våra designermönster för att uppdatera din soffinredning. 

Använd din egen bild. Du kan även använda en eller flera bilder för att skapa ett fantastiskt fotokollage av dina nära och kära och speciella ögonblick.

Skapa soffinredning med dina härliga fotominnen genom att lägga dem på kuddfodral för att återuppleva ögonblicken. Ifall du vill ha ett ett kuddfodral med flera bilder, så är det inga problem! Elobinas editor låter dig kombinera upp till 9 bilder på olika fotokollage. Du kan välja mellan de olika layout-alternativen. Det är dock fortfarande lätt att fixa om du vill ha fler än 9 bilder i ditt kollage. Du behöver inte vara expert på mer komplicerade fotoredigeringsprogram som Adobe Photoshop eller Illustrator. Använd helt enkelt en enkel kollageapplikation tillgänglig online eller på din telefon.

Använd texter eller ditt eget personliga och unika mönster

Ingenting gör din nya soffinredning mer personliga än ett kuddfodral som är unikt och skapat av dig. Använd en fras, ett citat eller ett mönster du själv designat. Kanske en text om hemmet, familjen, kärleken etc. Eller ett mönster som du själv designar utifrån ett kärt minne eller ett minnesvärt tillfälle.  Genom att förverkliga en eller fler av dessa idéer får du en  perfekt uppsättning kuddfodral till din soffa med ett vackert och personligt  uttryck som kommer att slå alla som stiger in i ditt vardagsrum med häpnad.

Baserat på de fyra alternativen som presenteras här ovan skapade jag en uppsättning kuddfodral till soffan för den här bloggen. Ett bildkollage med härliga minnen på ett kuddfodral i storlek 40×40, ett designermönster från DJK Design som heter “Snow cloudberries in white”  på ett kuddfodral i storlek 50×50, ett Elobina-mönster”Vita kors på svart botten” på ett kuddfodral i  storlek 65×65 och ett citat “there is no place like home”  för ett kuddfodral i storlek 65×65.

Bli din egen designer

Matcha dina egna kuddfodral. Använd elobina eller designermönster, din egen bild/ bildkollage eller texter.