Skapa dina egna gardiner

Bli din egen designer och skapa dina egna gardiner med Elobina.

Hos Elobina finns det många olika storlekar att välja på till dina gardiner. Har du specifika mått som just du behöver så maila oss. Tänk över var du ska ha dina nya gardiner och vilken funktion dem ska fylla. Därefter väljer du ut det perfekta tyget för ändamålet. Tänk på att gardiner kan ändra hela stämningen av ett rum, mysigt, lyxigt, luftigt – du bestämmer! Elobina erbjuder mörkläggningstyg för den som vill sova i totalmörker eller som vill ha det svalare i sitt hem och stänga ute värme. Det finns även tunna, fina tyger som halvlinne som låter solljus tränga sig in i ett rum.

Tyg för fönster är inget du får missa när det kommer till kök och matplats. Att använda sig av ett tunnare tyg är ett trevligt alternativ i köket. Detta för att det kommer in så mycket ljus genom dessa gardinerna och solljus är alltid välkommet. Du kan välja om du vill skapa matchande mönster till resterande textilier i köket och matplatsen.

Sammetsgardiner är otroligt vackra och perfekta att använda i ditt sovrum eller vardagsrum. Framförallt för att tyget är av en tjockare kvalité och stänger därför ute solljus och värme. Pågrund av tjockleken av gardinen så blir akustiken bättre i ett rum. Färgåtergivningen är fantastisk bra och sammeten tillför lite vardagslyx till ett rum.

Gardiner är bra att använda sig av om det ekar i ett rum. Att hänga upp paneler är också ett alternativ. För att det ska bli bättre akustik i ett rum använda ljud-absorberande paneler i Eco Cordoba tyg.

Du kan lära dig hur du skapar en produkt med hjälp av vår IT-plattform steg för steg på Elobinas hemsida. Tänk på att det finns mer i ett kuddfodral. Det finns väskor, gardiner, ljud-absorberande paneler, kläder, kökstextilier och till och med bäddtextilier. Ta en titt på den här videon.

Gardiner för alla rum och ändamål. Du bestämmer utseendet och känslan.

Bli din egen designer och skapa dina egna tygkasse med Elobina. Gardiner kan göra en sådan stor skillnad i ett rum och det finns många olika användningsområden. Tänk ut hur dina unika gardiner ska se ut och vilken känsla dem ska tillföra i rummet.

Elobina Gardiner
Elobina gardiner och ljudd-absorberande paneler.

Elobina kan ha den perfekta färgen, mönstret, tyget och storleken för din textila inredning.

Elobina Tyger
Matcha gardiner och bäddset

Att välja gardiner som matchar ditt sängset är ett sätt att inreda ditt sovrum.

Elobina Gardiner
Draperier vs. Gardiner: Vad är skillnaden?

Begreppen “draperier” och “gardiner” ändras ofta. Var och en har sina egna egenskaper. Här är vad.