Skapa dina egna tyger

Bli din egen designer och skapa dina egna tyger med Elobina.

Paneler och vepor i tyg

Bli din egen designer och skapa dina egna tyger med Elobina. Tryck ut dina tyger precis som du vill ha dem och skapa sedan dina egna textilprodukter.

Paneler och vepor kan användas för både på kontoret och hemma.

Textilier fungerar bra som ljud-absorberande om det ekar i ett rum. Detta görs genom att använda gardiner som paneler längs väggarna. Den är perfekt att använda om du har en liten biohörna hemma. Det är också mycket elegant dekoration att sätta i offentliga utrymmen som hotelllobby eller kontorsrum. Den är både snygg och funktionell.

Ska du gifta dig i år? Med Elobina kan du skriva ut banderoller till ditt bröllop med vackra kärlekscitat eller dina foton.

Paneler och vepor är också populära för evenemang och mässor. Du kan skriva ut din företagslogotyp eller visa dina olika produkter och tjänster. Stick ut från konkurrenterna och dra all uppmärksamhet till ditt företag.

Gör unika tygpaneler och vepor för ditt hem och kontor med ditt eget mönster. Det är en snygg inredningsdetalj till ett väldigt bra pris och du bestämmer helt hur de ska se ut! Du kan också välja om vi ska sy kanterna på din produkt eller om panelen ska sys av. Om du har väldigt stora bilder eller mönster är panelen bättre än ett meterobjekt eftersom mätarobjektet upprepar mönstret igen efter varje meter. Genom en panel kan du få en stor bild upp till 2-3 m lång.

Alla som vill skapa sina egna miljömässigt hållbara, personliga textilier och textila produkter är välkomna till Elobina. Vi har dig täckt, oavsett om du vill sälja ditt arbete till andra eller använda det själv. Ta en titt på den här videon för att lära dig mer.

Skapa tyger med egen design!

Här hittar du tyger i metervara. Tryck ut dina tyger precis som du vill ha dem och skapa sedan dina egna textilprodukter.

Elobina Tyger
För designerentreprenörer

Vi är till för alla som vill göra sina egna miljövänliga, personliga textilier och textila produkter.

Elobina Tyger
Tyger för hem och företag

Elobina erbjuder en mängd olika produkter och material för hem- och företagsbruk.

Elobina Tyger
Draperier vs. Gardiner

Begreppen ”draperier” och ”gardiner” ändras ofta. Var och en har sina egna egenskaper. Här är vad.