Elobina erbjuder en mängd olika produkter och material för hem- och företagsbruk. Gardiner gjorda av eleganta sidentextilier, kuddar gjorda av lyxig bomullssatin och sängkläder gjorda av fina sidentyger. Våra flamsäkra material är perfekta för användning på arbetsplatsen och offentliga utrymmen för företag. De står emot smuts och flamskyddade tyger krävs vanligtvis i offentliga miljöer. Dessa textilier är idealiska för utemöbler, såväl som den vattenavvisande “Deko PES.”

Det är ditt val!

Du kan välja om du beställer tyg på metervara eller låter sy en Elobina-produkt av Elobinas duktiga sömmerskor. Bomull, linne, siden, återvinningsbara tyger och många fler textilier vi tillhandahåller. När vi arbetar med naturfibermaterial som bomull och linne kan det finnas vita fläckar eftersom det ibland finns lösa trådar eller finnar som bryter av under tillverkningsprocessen. Ändå är det en del av skönheten i naturliga material gjorda av levande material.

Välj ditt tyg och design, eller använd något av våra. Priset som visas är hela kostnaden (exklusive leverans). Det inkluderar tyg, tryck och moms. Beroende på material och tryckprocess tar produktionen 2 till 8 veckor.